Ranking week 27

Hoogste
Senioren
Heren
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10Jeugd algemeen


Bij HLTC de Kuil vinden wij de jeugdige tennisspelers belangrijk!
Met ruim 200 tennissers onder de 18 jaar, zijn wij de grootste jeugd-tennisclub van Huizen!

De jeugd is te verdelen in twee groepen: pupillen en junioren.
Pupillen zijn spelers, die op 1 januari van het jaar de leeftijd van vijf jaar hebben bereikt. 
Zij worden junior met ingang van het seizoen dat zij acht jaar worden en blijven junior tot hun 18e jaar. 

Diverse commissies binnen De Kuil organiseren allerlei activiteiten voor onze jeugdige tennisspelers:
  1. Er zijn vele tennisles mogellijkheden, georganiseerd door de trainers, waarbij kinderen ingedeeld worden op hun niveau en spelen met tennisballen, passend bij hun niveau (rode ballen, oranje ballen, groene ballen of de "gewone" gele ballen) 
  2. Extra getalenteerde tennissterren, kunnen uitgenodigd worden om deel te nemen aan de selectie trainingen. Hierbij wordt ook wel eea van de selectie spelers verwacht! (zie voorwaarden selectie deelname).
  3. Er wordt in voorjaar, najaar én de winter deelname aan een competitie georganiseerd, op woensdagmiddag, vrijdagmiddag of in het weekend (zie tabblad competitie, tenniskids world tour en tabblad tenniskids.
  4. Jaarlijks wordt rond eind juni het  De Kuil Open jeugd toernooi georganiseerd.
  5. Tijdens de clubkampioenschappen (voor volwassenen en junioren) wordt er ook vaak een speciale middag georganiseerd voor de jongste jeugd.

Daarnaast organiseert de Jeugdcommissie meermalen per jaar leuke en laagdrempelige tennis activiteiten, zoals bijvoorbeeld het Jeugd Pinkster weekend tennis kamp, het Mini-maxi tennis event op Pinkster zondag of het Halloween tennis festijn.  

Vindt u het als ouder leuk om deel uit te maken van de Jeugdcommissie of om ondersteuning te verlenen bij een bepaald evenement, dan nodigen wij u van harte uit contact met ons op te nemen. Dit kan door een mail te sturen aan jeugdcommissie@hltcdekuil.nl.
X
...